×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP ställs mot olofmeister för finalplats i ESL Pro League

1
Det blir lite av ett svenskderby i dagens ESL Pro League. Olof "olofmeister" Kajbjer kommer ställas mot helsvenska Ninjas in Pyjamas för en direktplats till finalerna. Efter det kommer Adam "friberg" Friberg och hans Heroic att möta Devils.one.
Det blir ett dramatiskt avslut i grupp B av ESL Pro League. Ninjas in Pyjamas måste vinna mot Faze Clan för att få en direktplats till finalen. Det är dock inte det enda som måste hända för att svenskarna ska ta sig vidare. De måste även få hjälp av sin gamla lagkamrat Adam "friberg" Friberg från Heroic. Om de vinner sin match mot Devils.one är det ninjorna som får platsen.

Om det blir Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani som vinner matchen så är spelar det ingen roll vad som händer i den andra matchen. Faze Clan kommer då få 9 poäng och har en säker plats. Om det blir så att ninjorna slår Faze så måste Devils.one slå Heroic för att olofmeister och kompani ska ha en chans till direktavancemang.



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..