×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas faller mot Devils.one på övertid

1
Den andra dagen av ESL Pro League gick inte lika bra för svenska Ninjas in Pyjamas. Efter tre jämna kartor förlorade svenskarna matchen mot Wiktor "TaZ" Wojtas och kompani i Devils.one.
I den första dagen av ESL Pro League lyckades Ninjas in Pyjamas vinna mot Heroic efter storspel av Patrik "f0rest" Lindberg. Den andra dagen gick inte lika bra för svenskarna. De ställdes mot Wiktor "TaZ" Wojtas och hans Devils.one, en match som NiP var stora favoriter i.

Det polska laget lyckades överraska svenskarna och vann den första kartan, Mirage, med 16-13. De såg också ut att fortsätta på samma spår genom att plocka hela 10 rundor på sin CT-sida av Overpass. När lagen bytte sida hade dock ninjorna vaknat till och tog elva raka rundor för att vinna kartan med 16-10.

Allting skulle nu avgöras på Nuke och det blev jämt direkt. NiP vann den inledande pistolrundan men förlorade direkt rundan därpå. Det blev tillslut Devils.one som fick fördel i halvtid med sina nio rundor. Ninjorna började sen ta tillbaka matchen och fick tre chanser att avsluta matchen. Detta lyckades de dock inte med utan polackerna lyckades tvinga kartan till övertid. Väl där kunde de även vinna matchen med 19-17.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..