×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Nu kan du spela matchmaking i 1.6 — via ny hemsida

1
En ny platform vid namn Paradox Play har skapats. Till skillnad från tjänster som Faceit, ESEA och Esportal så är det inte CS:GO som står på kartan utan 1.6. Plattformen är nu öppen för alla att testa.
Det är fortfarande många som drömmer tillbaka till tiden när man kunde skjuta genom varje vägg, kasta pixelperfekta flashar, endast ha en Colt och såklart rysshoppa. Vi pratar givetvis om Counter-Strike 1.6. Redan innan 2012 var dock 1.6 påväg neråt. Det var mindre spelare varje dag, det började ta slut på stora turneringar och tillslut kom även spiken i kistan, CS:GO.

Ett gäng individer har dock fortfarande kvar hoppet om 1.6. Bland dessa hittar vi gänget bakom Paradox Play, pDxPlay. Detta gäng har skapat en ny platform där 1.6 står på kartan. Plattformen kan liknas med tjänster som Faceit, ESEA eller Esportal fast med fokus på den traditionella versionen av Counter-Strike.

Tjänsten kommer att ha tre olika spellägen, Casual PUG, Competetive och Premade. I lansering kommer endast Casual PUG vara tillgängligt, helt vanliga matcher men utan rank. Det kommer även finnas ett typ av omdömessystem så man kan ge sina medspelare positiv eller negativ feedback.

För de som är intresserade av att testa tjänsten finns den tillgänglig på pdxplay.org

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..