×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack Masters återvänder till Malmö

2
Under tisdagsmorgonen har Dreamhack kunnat avslöja att deras Masters-serie kommer att återvända till Malmö Arena redan i oktober.
Mellan den 4-6 oktober kommer Malmö Arena än en gång att stå värd för ett Dreamhack Masters-event. Det var i det skånska hjärtat som arrangörernas första Masters-event tog plats och Ninjas in Pyjamas säkrade titeln på hemmaplan framför de svenska fansen. Nu kommer turneringen alltså att återvända till Malmö för att än en gång ställa 16 topplag mot varandra i jakten på prispotten som ligger på 250 000 dollar.

Till skillnad från tidigare gånger som staden huserat Dreamhack Masters så kommer det denna gång att vara en del av Malmö Game Week som är ett event för all spelintresserade. Utöver Masters kommer det att hållas LAN, konferenser, workshops och mycket mer. Ett annat event som kommer att stoltseras vid sidan om Masters är Skolmästerskapen i esport där dagens ungdomar har chansen att visa vad de går för.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..