×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Ancient och Gamerlegion i dagens online-CS

1
Under dagen kommer två stycken svenskmatcher att spelas i online-CS. Båda matcherna är lite av derbyn, i den första får vi se helsvenska Chaos ställas mot Gamerlegion och i den andra ställs helsvenska Ancient mot NoChance med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen.
Klockan 15:55 startar den första svenskmatchen för dagen. Totalt sju svenskar kommer att synas på servern när Chaos Esports Club ställs mot Gamerlegion. Matchen spelas i Loot.bet Season 2 där båda lagen ligger på 2-0 i ligan. Detta innebär att laget som vinner matchen kommer att ta sig vidare till slutspelet.

I den andra svenskmatchen för dagen så blir det en mindre svensk på servern. I denna får vi återigen se ett helsvenskt lag, Team Ancient, som ställs mot NoChance med Mikail "Maikelele" Bill. Denna matchen är en av kvartsfinalerna i Loot.bet Hotshot Series Season 2. Laget som förlorar kommer att åka ut ur turneringen medan det vinnande laget säkrar åtminstone 1 400 dollar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..