×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverigekollen: Ancient och Gamerlegion i dagens online-CS

1
Under dagen kommer två stycken svenskmatcher att spelas i online-CS. Båda matcherna är lite av derbyn, i den första får vi se helsvenska Chaos ställas mot Gamerlegion och i den andra ställs helsvenska Ancient mot NoChance med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen.
Klockan 15:55 startar den första svenskmatchen för dagen. Totalt sju svenskar kommer att synas på servern när Chaos Esports Club ställs mot Gamerlegion. Matchen spelas i Loot.bet Season 2 där båda lagen ligger på 2-0 i ligan. Detta innebär att laget som vinner matchen kommer att ta sig vidare till slutspelet.

I den andra svenskmatchen för dagen så blir det en mindre svensk på servern. I denna får vi återigen se ett helsvenskt lag, Team Ancient, som ställs mot NoChance med Mikail "Maikelele" Bill. Denna matchen är en av kvartsfinalerna i Loot.bet Hotshot Series Season 2. Laget som förlorar kommer att åka ut ur turneringen medan det vinnande laget säkrar åtminstone 1 400 dollar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..