×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Cloud9 ryktas plocka upp k0nfig och JUGi

1
Enligt uppgifter till Dust2.dk så har Cloud9 hittat två spelare att fylla ut laget med. Detta ska enligt uppgifterna vara de två danska Optic Gaming-spelarna Kristian "k0nfig" Wienecke och Jakob "JUGi" Hansen.
Maikil "Golden" Selim kan komma att få skandinaviskt sällskap i Cloud9. Detta enligt uppgifter till Dust2.dk. Laget är just nu nere på fyra spelare samt att Fabien "kioShiMa" Fiey ryktas vara påväg ut ur laget. De två spelarna som ryktas vara påväg till det amerikanska laget är de två danska spelarna Kristian "k0nfig" Wienecke och Jakob "JUGI" Hansen.

Detta skulle leda till att Cloud9 återigen blir fulltaliga. Optic Gaming å andra sidan skulle falla ner till tre spelare då både JUGi och k0nfig just nu spelar för det danska laget. Laget bildades i april förra året men har sedan dess inte åstadkommit något starkare än andraplaceringar på både cs_summit 3 och Dreamhack Open Summer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..