×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

kioShiMa ryktas vara ute ur Cloud9

1
Enligt uppgifter till Dexerto så kommer Cloud9 göra vidare förändringar till sitt CS:GO-lag. Den som ryktas försvinna är den franska spelaren Fabien "kioShiMa" Fiey. Om uppgifterna stämmer så kommer Cloud9 att vara nere på endast tre spelare.
Cloud9 lyckades ta sig vidare till New Legends Stage under årets första major, Intel Extreme Masters Katowice, men åkte ut efter ett 2-3-resultat. Direkt efter det valde Robin "flusha" Rönnquist att lämna laget och efter det så släppte laget inhopparen Jordan "Zellsis" Montemurro medan Maikil "Golden" Selim återvände.

Enligt uppgifter till Dexerto så är laget på väg att göra ytterligare förändringar till CS-laget. Den som ryktas vara ute ur laget är den franska spelaren Fabien "kioShiMa" Fiey som anslut sig till laget i oktober 2018. Han spelade endast en turneringen med den officiella linan, Blast Pro Series Copenhagen 2018. Detta då GOLDEN var tvungen att ta en paus på grund av hälsoanledningar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..