×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: olofmeister ställs mot Ninjas in Pyjamas

1
Det blir lite av ett derby i dagens online-CS. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan kommer att ställas mot helsvenska Ninjas in Pyjamas i semfinalen av den första veckan av ECS. Tidigare får vi dock se en match mellan Chaos och Virtus.pro.
I dagens första svenskmatch får vi se grabbarna i Chaos Esports Club spela ännu en match i MDL. Svenskarna ligger inte så bra till i ligan, trea från slutet. De kommer idag ställas mot Virtus.pro som själva ligger på en elfteplats, tre platser under slutspelssträcket. För dagens match så har även Chaos den tidigare X6tence Galaxy-spelaren Linus "Bååten" Andersson i sin laguppställning.


Den andra svenskmatchen för dagen blir lite av ett derby. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan ställs mot svenska Ninjas in Pyjamas som nyligen plockat in William "draken" Sundin i laget. Matchen som spelas är en semifinal av den första veckan av ECS. Denna matchen kommer att gå att se med svenska kommentatorer då BME sänder hela ECS på svenska.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..