×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Astralis vinner Intel Extreme Masters 2019

0
Årets första major, Intel Extreme Masters Katowice gick till Astralis. Detta efter en 2-0-vinst mot finska ENCE, 16-11 på Train och 16-4 på Inferno. Detta är Astralis andra majorvinst på raken.
Den första kartan i majorfinalen mellan Astralis och uppstickarna ENCE Esports blev finnarnas kartval, Train. De vinna pistolrundan på sin T-sida samt rundan efter men mycket mer än så blev det inte. Astralis lyckades få med sig elva rundor. Efter sidbytet vann återigen ENCE pistolrundan samt två rundor därefter. Astralis tog efter det tre rundor och fick matchen till 14-7. Det såg dock ut som ENCE var påväg tillbaka men efter en otrolig clutch av Andreas "Xyp9x" Højsleth så kunde Astralis plocka hem den första rundan med 16-11.

Den andra kartan blev inferno och den blev inte lika jämn som den föregående. ENCE hade inte mycket att säga till om i den första halvan, de fick endast en runda. Det lyckades dock vinna den andra pistolrundan men det räckte inte så långt, Astralis vann kartan med 16-4 och vann därmed sin andra major på raken.

Astralis vinstögonblick


Artikelbild: ESL

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..