×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

ENCE vidare till semifinal efter otrolig comeback mot Liquid

1
Finska ENCE är vidare till semifinal i Katowice. Detta efter de slagit ut favorit-tippade Team Liquid på två raka kartor, 16-11 på Mirage och 19-16 på Inferno efter en otrolig comeback.
Den första kartan, Mirage, var det finska lagets kartval. Det var också de som vann pistolrundan samt rundan därefter. Halvan blev efter det väldigt jämn där det Team Liquid och ENCE Esports bytte rundor fram och tillbaka. Det blev dock ENCE som fick med sig åtta rundor i sidbytet. Väl på sin CT-sida så tappade de pistolrundan mot Liquid. Detta visade sig dock inte spela så mycket roll då ENCE kunde vinna kartan med 16-11.

Nu över till Liquids kartval, Inferno. Amerikanerna lyckades vinna den första pistolrundan men ENCE tog direkt rundan därefter samt tre raka efter det. Resten av halvan var dock Liquids, de tog åtta raka rundor för att få med sig tio rundor på sin T-sida. ENCE vann den andra pistolrundan samt två rundor därpå men efter det tog Liquid åter kommando. De tog fem raka rundor för att få matchen till 15-8. Men det finska laget ville inte ha en tredje karta. De tog sju raka rundor för sig själva och tvingade kartan till övertid. ENCE hade nu fått upp ett momentum som Liquid inte kunde stoppa. Kartan gick tillslut till ENCE efter att Aleksi "allu" Jalli plockat ner fyra motståndare i sista rundan, 19-16 till ENCE.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..