×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Ninjas in Pyjamas och Faze Clan bland lagen till Blast Pro Series São Paulo

1
Om lite mindre än en månad kommer sex lag att ställas mot varandra i Blast Pro Series São Paulo 2019. Ninjas in Pyjamas finnes bland lagen som kommer att resa till Brasilien.
Den 22-23 mars tar Counter-Strike: Global Offensive över São Paulo, Brasilien, då Blast Pro Series slår upp dörrarna. Turneringen, som har en prispott på 250 000 dollar, har sedan tidigare hemmalaget Made in Brazil samt världsettorna i Astralis säkrade för eventet. Nu har arrangörerna offentliggjort ytterligare tre lag, vilket innebär att endast en plats återstår.

Årets första Blast-stopp kommer att göras tillsammans med Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Team Liquid som alla accepterat sina inbjudningar. Detta innebär att eventet endast innehåller slutspelsklara lag för IEM Katowice-majorn. Blast Pro Series São Paulo kommer att spelas via formatet round-robin i gruppspelsfasen som leder till att de toppande två lagen möts i finalen.

Fullständig deltagarlista. Bildkälla: Blast Pro Series
Fullständig deltagarlista. Bildkälla: Blast Pro Series

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..