×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Renegades vidare till slutspel i Katowice

1
Det tredje laget till slutspel i Intel Extreme Masters Katowice blir Renegades, första gången de australiensiska laget tar sig vidare till ett major-slutspel. Detta efter en vinst mot Vitality på tre kartor. Justin "jks" Savage storspelade och fick totalt 69 frags över de tre kartorna.
Matchen startade på Team Vitalitys kartval, Dust2, men det var inte fransmännen som startade starkast. Det australiensiska laget Renegades började kartan med att ta tio rundor innan samtidigt som de endast förlorade en, de fick tillslut med sig elva rundor i halvtid. Vitality lyckades ta pistolrundan när lagen bytta sida men det var den sista rundan de fick på kartan då Renegades tog fem raka rundor för att stänga kartan med 16-5.

Den andra kartan blev Cache, Renegades kartval. Det var dock fransmännen som fick en otroligt stark start. De tog sju raka rundor direkt men helt plötsligt så vände australiensarna och vann åtta raka rundor. I den andra halvan så tog Vitality kommando över matchen igen, de vann pistolrundan och de två rundorna därpå. Renegades fick endast tre rundor till under kartan och därmed vann Vitality Cache med 16-11.

Nu skulle nu avgöras på Inferno. Renegades vann den inledande pistolrundan och fick tillslut med sig åtta rundor till sidbytet. Väl där så tog de kommando över matchen snabbt och vann sex raka rundor. Vitality svarade dock med samma mynt och vann fem rundor själva. Men det blev trots allt Renegades som tog hem kartan genom att vinna de två sista rundorna, 16-12 till det australiensiska laget. Detta är första gången någonsin som Renegades tar sig vidare till slutspel i en major.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..