×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

NiP tar sig lätt förbi Hellraisers — Cloud9 nere på 1-2

1
Ninjas in Pyjamas har nu chans att avancera till slutspel redan på Fredag. Detta efter en vinst i sin 1-1-match mot Hellraisers. Svårare blir det dock för Cloud9 som blev nedslagna till 1-2-gruppen av Vitality.
Ninjas in Pyjamas vann sin öppningsmatch i majorns New Challengers Stage mot NRG Esports men förlorade matchen därefter mot Team Liquid. Detta betydde att de nu ställdes mot Hellraisers i sin 1-1-match. Detta visade sig dock inte vara något problem för svenskarna. De började matchen med att få med sig 13 rundor på sin CT-sida av Overpass för att tillslut vinna matchen med 16-5.


Samtidigt spelades matchen mellan Team Vitality och Cloud9. Detta blev en betydligt jämnare kamp. Cloud9 lyckades vinna den inledande pistolrundan men fick endast med sig 6 rundor i sidbytet. De vann även den andra pistolrundan och lyckades utjämna matchen till 9-9. Då tog Vitality fyra rundor på raken för att återta ledningen. Cloud9 ville dock inte ge upp än. De tog ytterligare fyra rundor på raken. Det såg nu ut som att Fransmännen hade stoppat det amerikanska laget då Robin "flusha" Rönnquist hamnade i ett 1on4-läge och en bomb att tänka på. Svensken lyckades dock vinna rundan. Detta räckte tyvärr inte till och Vitality vann matchen med 16-14.

flusha's 1on4



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..