×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Avangar slår ner Faze Clan till 1-2 — MIBR vinner mot G2

1
Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan riskerar nu att åka ut ur major redan i nästa omgång. Detta efter en förlust mot Avangar med 16-13 på Mirage. Detsamma är fallet för franska G2 Esports som förlorade sin 1-1-match mot Made in Brazil.
Den tredje omgången av New Legends Stage i majorn Intel Extreme Masters har inte startat starkt för Sverige. Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lag Faze Clan ställdes mot det kazakstanska laget Avangar i sin 1-1-match. Det var också Avangar som startade starkast. De lyckades vinna den första pistolrundan och fyra rundor direkt på det. Faze svarade då med samma mynt och tog fem rundor för sig själva. Det kazakstanska laget fick med sig åtta rundor i sidbytet. Denna gången var det Faze Clans tur att vinna pistolrundan. Tillslut hade dom ledningen i matchen med 13-11. Då vaknade dock Avangar dock till och tog fem raka rundor för att vinna matchen med 16-13.


Samtidigt spelades matchen mellan Made in Brazil och G2 Esports. Även detta blev en jämn match. Det brasilianska laget startade starkast. De tog åtta rundor samtidigt som de endast förlorade en. G2 lyckades dock få med sig sex rundor till sidbytet. MIBR vann även den andra pistolrundan och fick nu upp en ledning på 13-6. Trots ett tappert försök av G2 så stängde Made in Brazil matchen med 16-12.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..