×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

ENCE vidare till Legends Stage över Winstrike

1
Trots att Winstrike Team lyckades ta dagens sista match till en tredje karta är det ENCE Esports som är vidare till nästa steg i IEM Katowice-majorn. CIS-laget har fortfarande en chans att avancera.
Efter en riktig nagelbitare har ENCE Esports säkrat sin plats i nästa steg av årets första majorturnering, IEM Katowice 2019. Winstrike Team valde seriens första karta, Dust2, vilket markerade den första gången under Challengers Stage som kartan spelats. Den finska sidan visade på storspel redan under första halvan, som slutade 11-4 till laget. Efter den andra pistolrundan utökade ENCE sin ledning, men Winstrike tog sig in i matchen och satte press på sina motståndare. Det var trots allt ENCE som gick vinnande ur den första kartan med 16-11.

Winstrike besvarade ENCE:s kartvinst med att inleda Mirage med dubbla rundor på tavlan, men Aleksi "allu" Jalli och hans lagkamrater tog sig snart in i matchen genom att vinna den första köprundan. Efter en förlorad 3vs5-situation samlade sig det ryska laget och kunde slutligen stängde den första halvan med 13-2 efter en streak på 10 raka rundor. ENCE lyckades bara samla på sig fem rundor under den andra halvan, innan Winstrike pushade serien till en tredje karta med 16-7.

Avgörandet tog plats på Train, där ENCE började som försvarare vilket gav dem en ledning på hela 9-0 innan Winstrike säkrade sin första runda efter tre snabba frags från David "n0rb3r7" Danielyan. De nordiska spelarna satte direkt ner foten mot sina motståndare, återställde Winstrikes ekonomi och avslutade halvan med 14-1. Efter sidbytet gjorde Winstrike ett enormt comebackförsök, men de nådde inte hela vägen och ENCE stängde kartan med 16-13 för att avancera till Legends Stage.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..