×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Esportal presenterar Dustin Expo Open — 50 000 kronor i prispott

3
Den 23 mars intar Esportal Dustin Expo-mässan i Stockholm, Sverige. Fyra lag kommer då att slåss om Dustin Expo Open-titeln, 50 000 kronor samt ungefär 70 000 kronor i produktpriser.
Under måndagskvällen offentliggjorde Esportal tillsammans med Dustin en ny turnering under namnet Dustin Expo Open. Turneringen har 50 000 svenska kronor i prispotten samt produkter till ett värde av ungefär 70 000 kronor. Slutspelsfasen kommer att ta plats under Dustin Expo-mässan den 23 mars i Stockholm, Sverige.

Esportal kommer att hålla fyra kvalomgångar där det vinnande laget ur varje kval säkrar en direkt plats i LAN-finalerna. Det går redan nu att registrera sitt lag till något av de fyra kvalen, det första spelas redan nu på lördag den 16 februari. Turneringsvinnarna lämnar Stockholm med 40 000 kronor samt produktpriser till ett värde av cirka 9 400 kronor per person medan andrapristagarna vänder hem med 10 000 kronor och Logitech-gear till ett värde av 4 800 kronor per person.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..