×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Infinite lämnar Singularity — floppy ryktas ersätta

1
Den amerikanska spelaren Gage "Infinite" Green har valt att lämna Singularity efter endast en månad med laget. Det amerikanska laget ryktas dock redan har hittat en ersättare i form av Ricky "floppy" Kemery från Win Scrims Not Matches.
Det var bara en månad sedan Gage "Infinite" Green anslut sig till Singularity Esports. Den amerikanska spelaren har nu valt att lämna laget då personligheterna i laget inte klickade. Infinite ryktades under ett tag ersätta Maikil "GOLDEN" Selim i Cloud9. Efter uppgifter om spelarens tidigare beteende valde dock Cloud9 att gå vidare från det och istället plocka upp Jordan "Zellsis" Montemurro.

Den som ryktas ersätta Infinite är den endast 19 år gamla spelaren Ricky "floppy" Kemery. Den amerikanska spelaren har tidigare spelat med lag som Torqued och Vireo.pro. Under senaste tiden har dock skinit tillsammans med Win Scrims Not Matches. Han hjälpte laget ta sig till det slutna kvalet till IEM Sydney där de dock åkte ut efter förluster mot Complexity Gaming och Envy.
Artikelbild: Etherian E-Sports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..