×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sydafrika

ELUSIVE avslutar karriären — bLacKpoisoN ersätter

1
Det sydafrikanska laget Denial går nu igenom ännu fler förändringar. Ruan "ELUSIVE" van Wyk har valt att lägga CS på hyllan för att färdigställa sin universitetsutbildning. In i laget kliver istället Robby "bLacKpoisoN" Da Loca på test.
Det sydafrikanska laget Denial, som nyligen lämnade Bravado för den amerikanska organisation har nu tappat ännu en spelare. I flytten till Denial valde Dimitri "Detrony" Hadjipaschali att inte följa med utan att stanna i Bravado. Nu väljer också Ruan "ELUSIVE" van Wyk att lämna laget, men inte bara det han avslutar karriären helt. Han kommer istället att fokusera på att avsluta sina universitetsstudier.

In li laget kliver istället Robby "bLacKpoisoN" Da Loca. Spelaren har setts spela för Bravado i två omgångar tidigare. Dels i 2014 då de deltog i den fjärde majorn för CS:GO, Dreamhack Winter 2014. Efter det valde den sydafrikanska spelaren att flytta till Sverige. Där sågs han under en kort tid spela med ett svenskt lag, European Misfits, tillsammans med William "draken" Sundin innan han återvände till Sydafrika för att återigen ansluta sig till Bravado. Där blev han kvar i ungefär ett år innan han gick till Energy Esports och har spelat där fram tills idag.Artikelbild: Adela Sznajder/ Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..