×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sydafrika

Denial plockar upp Bravado

1
Det sydafrikanska laget, som upp till nu representerade Bravado, har hittat ett nytt hem. Fyra av lagets spelare samt deras coach ansluter sig till Denial.
Alla spelarna från Bravado förutom Dimitri "Detrony" Hadjipaschali har nu hittat ett nytt hem. De ansluter sig till den amerikanska organisationen Denial. De har under den senaste tiden arbetat med crowdfunding-projektet "Project Destiny" för att kunna bo kvar i USA. Under gårdagen skrev de dock via Twitter att de skulle stänga insamling och betala tillbaka alla pengar.

Enligt ett uttalande från Bravado är detta helt och hållet spelarnas val då insamlingen var på god väg att gå igenom. De hade redan samlat in över 60% av vad de önskade och en sponsor var villig att gå in med resterande pengar. Kvar i laget blir som sagt Detrony vilket är bror till Bravados VD, Andreas "cent" Hadjipaschali.



Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..