×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Starladder ryktas få nästa major — kommer att anordna den i Berlin

1
Enligt uppgifter som Dexerto har fått in kommer den andra majorn för 2019 anordnas av Starladder. Det ukrainska företaget kommer dock inte att hålla den i Östeuropa utan i Tysklands huvudstad Berlin.
Bara en vecka innan årets första major, IEM Katowice, drar igång så har Dexerto fått uppgifter om vilka som kommer att få anordna den nästa. Om uppgifterna stämmer så blir det Ukraina-baserade Starladder som kommer för första gången får chansen att anordna en major. Starladder kommer enligt uppgifterna inte att hålla turneringen i varken Ukraina, Vitryssland eller Kina som de tidigare har anordnat turneringar i. Utan istället i Tyskland, närmare bestämt Berlin.

Detta kommer även i samband med att Starladders event-maneger Alex "Alex007" Trushliako skrev ett inlägg på Twitter. I inlägget skrev Trushliako "we're about to host the next CS:GO major". I en tweet som följde skriver dock Trushliako att han menade Starladders nästa stora turnering, StarSeries i-League, och att han inte är tillräcklig insatt i CS-scenen för att veta skillnaden mellan en större turnering och en major.

Enligt Hltv kommer Starladder att öppna en ny studio i just Berlin samt hemmet för LEC, Europas största League of Legends-liga. Om uppgifterna stämmer gällande majorn kommer detta att bli den fjärde majorn i Tyskland då ESL har arrangerat tre stycken tidigare i Köln.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..