×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Fem svenskmatcher idag varav ett derby

1
Idag kommer hela fem stycken svenskmatcher att spelas. I tre av matcherna kommer vi att få se Chaos spela, där en av matcherna är ett derby mot Red Reserve. I de andra två matcherna för dagen får vi se X6tence Galaxy och Vexed.
Dagens svenskmatch startar klockan 13:00 och där får vi se Chaos Esports Club spela sin första match för dagen mot x-kom i LOOT.BET Season 1. Svenskarna har spelat en match tidigare i ligan mot Winstrike Team där de förlorade med två raka kartor. Det polska laget å andra sidan har spelat två matcher i ligan där de vann en och förlorade en.


I den andra svenskmatchen för dagen får vi se X6tence Galaxy spela ännu en match i United Masters League. Dagen till ära ställs de mot danskarna i Tricked Esport. Svenskarna ligger fortfarande bra till i ligan medan danskarna ligger precis över slutspelssträcket med endast en poäng över LDLC.


Efter det, klockan 18:00, har Chaos två matcher inbokade. Den ena är svenskderbyt mot Red Reserve i MDL. Lagen har spelat två matcher vardera i ligan och båda har förlorat dessa matcher. Idag kommer i alla fall ett av lagen få med sig tre poäng efter dagens match på Dust2. Om man vill gå efter statistik så är det Red Reserve som ligger bäst till med 61 procent win-rate på kartan medan Chaos har 55 procent.


Den andra matchen som Chaos ska spela 18:00 blir mot Nemiga Gaming i lower bracket-semifinalen av OGA Counter PIT Season 4. Svenskarna blev nedslagna i lower bracket efter en 2-1-förlust mot det ryska laget DreamEaters. Om svenskarna förlorar matchen är de ute ur turneringen och får därmed inte ta del av prispotten.

I den sista svenskmatchen får vi se Vexed Gaming spela sin enda match för dagen. Även denna matchen kommer att spela i United Masters League. De ställs mot fransmännen i LDLC som tidigare nämnt ligger precis under slutspelssträcket. Svenskarna å andra sidan ligger mycket sämre till i ligan. De ligger näst sist och har åtta poäng upp till Tricked.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..