×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Heroic byter design — ny logga och nya färger

1
Den danska organisationen Heroic har nu designat om sitt utseende. Förutom att göra om sin logga har de även bytt färger från de gröna och svarta till rött och svart.
Heroic har idag, efter lite teasing, offentliggjort sin nya design. Den danska organisationen har nu visat upp sina nya logga samt att de byter färgschema. Laget som tidigare haft grön som primärfärg byter nu mot rött. Den nya loggan som är lite mer stilren än den föregående behåller fortfarande en typ hjälm som de haft i båda sina föregående logotyper. Hjälmen är dock inte hela loggan längre, utan istället delen av ett stort H.

Detta är inte första gången organisationen byter logotyp. När organisationen drog igång 2016 hade de en logga som såg mer ut som en hel soldat och inte bara hjälmen. De bytte ut den loggan men den de har haft fram till idag under april 2017.

Heroics alla loggor
Heroics alla loggor

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..