×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Här är alla lagen till Intel Challenge Katowice — tre svenskar på plats

1
I samband med IEM Katowice så kommer damturneringen Intel Challenge Katowice att spelas. Nu är kvalprocessen färdig och tre stycken svenska spelare har lyckats ta sig vidare. Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran från Besiktas och Vanessa "Nessa" Ahlström från Squared Prospects.

Det var endast ett lag som fick en direkt inbjudan till Intel Challenge Katowice, Team Dignitas Female, då de vann fjolårets turneringen. Därmed skulle de resterande sju platserna avgöras via öppna kval, fyra europeiska, ett asiatiskt, ett sydamerikanskt och ett nordamerikanskt. I det sistnämnda kvalet fick vi se Counter Logic Gaming Red krossa motståndet och säkra en enkelt plats. I det sydamerikanska blev det Time das Lindas och från det asiatiska blev det australiensiska Carnage Esports.

När det kom till de europeiska kvalen fick vi direkt se två svenskar ta sig vidare från det första kvalet, Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran från Beşiktaş Esports. I det andra kvalet blev det relativt nybildade Assassins med Ksenia "vilga" Kluenkova och Michaela "mimi" Lintrup som säkrade platsen. I det näst sista kvalet fick vi se Orgless Female ta sig vidare. Nu återstod det endast ett kval kvar och det blev fjolårets finalister Squared Prospect den svenska spelaren Vanessa "Nessa" Ahlström som säkrade platsen.

Intel Challenge Katowice kommer att spelas mellan den 28 februari och 2 mars direkt från Katowice, Polen, och har en prispott på 50 000 dollar.


Intel Challenge 2019
Team Dignitas FemaleBeşiktaş Esports
Assassins Orgless Female
Squared ProspectCounter Logic Gaming Red
Carnage Esports FamaleTime das Lindas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..