×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW och KRiMZ stannar med Fnatic — i ytterligare tre år

3
Fnatic kommer att fortsätta den svenska CS:GO-satsningen under tre år framöver, detta efter att organisationen skrivit nya kontrakt med Jesper "JW" Wecksell och Freddy "KRiMZ" Johansson.
Under fredagskvällen offentliggjorde Jesper "JW" Wecksell och Freddy "KRiMZ" Johansson att de kommer att stanna under Fnatic i ytterligare tre år framöver. JW debuterade under organisationens fana 2013 medan KRiMZ gjorde honom sällskap i mitten av 2014 och duon har varit en del av Fnatic sedan dess bortsett från en kort period med Godsent.

De svenska spelarna offentliggjorde nyheterna under en duo-stream via Twitch och hoppas fortsätta sin jakt mot toppen. Det nuvarande laget har visat på god utveckling sedan IEM Chicago, då de debuterade tillsammans med nyförvärven Ludvig "Brollan" Brolin och Simon "twist" Eliasson. De har sedan Chicago visat framfötterna på flera andra turneringar och kommer senare i februari att delta i "New Challengers Stage" av IEM Katowice 2019.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..