×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NRG och Furia vidare till slutspel i den amerikanska minorn

1
Den första dagen av den amerikanska minorn är färdigspelad och därmed är två lag lag vidare till slutspel. Föga förvånande ser vi NRG ta sig vidare men även det brasilianska laget Furia.
NRG Esports började sin minor-resa genom att slå brassarna Imperial med 16-8 på Nuke i en rätt så övertygande match. För sin plats till slutspel ställdes de mot det sydafrikanska laget Bravado. En match som inte heller den blev så spännande. Första kartan, Inferno, började med att det amerikanska laget fick 12 rundor på sin CT-sida, efter lite om och men kunde de även stänga kartan med 16-8. Den andra kartan, Train, blev lik den förra. Kartan blev snäppet lättare för NRG som säkrade kartan med 16-7.

Det andra laget till slutspel blev lite mer förvånande det brasilianska Furia Esports. I första matchen ställdes de mot Ryan "freakazoid" Abadirs bror, Austin "Cooper" Abadir, och kompani i Eunited. Matchen utspelade sig på Mirage och det blev en enkel första halva för Furia, hela 11 rundor säkrade de. Den andra halvan blir lite svårare men de kunde säkra matchen med 16-11.

För slutspelsplatsen ställdes de mot karrigan och kompani i Envy. Matchen startade på Inferno, brassarnas kartval. Detta syntes dock inte i starten. Envy lyckades plocka upp de första sex rundorna men då började brassarna komma in i matchen. Halvan slutade 8-7 i amerikanernas favör. Andra halvan blev den första lik då lagen lagen tog många rundor på raken tills att brassarna hade vunnit 16-14. Den andra kartan blev Mirage, amerikanernas kartval. Brassarna hade dock fått upp energin nu och kunde stänga den andra kartan med 16-9.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..