×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Hellraisers ersätter Liquid under StarSeries i-League Season 7

1
StarSeries har gått ut med förändringar till vilka som kommer att delta på StarSeries i-League Season 7. Ett av de inbjudna lagen, Team Liquid, har varit tvungna att tacka nej på grund av ett fullspäckat schema. De som ersätter dem blir Hellraisers.
Den sista mars kickar StarSeries i-League Season 7 igång. Turneringen har en fullspäckat laglisa som nu har genomgått en förändring. Ett av de första inbjudna lagen, Team Liquid, har varit tvungna att tacka nej till sin plats. Anledningen ska vara ett för överlastat schema. De turneringar som laget är klara för är IEM Katowice och ESL Pro League som startar bara ett par dagar efter StarSeries.

Laget som ersätter blir Hellraisers. Intressant med detta är att laget inte ens deltog i det europeiska kvalet för turneringen men har fått platsen ändå. Turneringen som kommer att spelas i Shanghai, Kina har en prispott på hela 500 000 dollar. På plats kommer vi också hitta både Fnatic och Ninjas in Pyjamas.


StarSeries i-League Season 7
MousesportsNinjas in Pyjamas
Natus VincereMade in Brazil
Faze ClanTeam Spirit
HellraisersBIG
NRG EsportsRogue
Cloud9North
Tyloo CyberZen
Wild ENCE Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..