×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic kontrakterar blameF — ersätter MODDII

1
Under torsdagsförmiddagen offentliggjorde Heroic Andreas "MODDII" Fridhs ersättare. In i den nordiska femman går danska Benjamin "blameF" Bremer från Epsilon.
Det blev ingen minorturnering för Heroic i början av året, efter att de föll i det slutna minorkvalet. Det nordiska laget lyckades inte heller ta sig igenom det europeiska Starseries i-League CS:GO Season 7-kvalet vilket ledde till att organisationen bestämde sig för att placera
Andreas "MODDII" Fridh på bänken. Nu har laget offentliggjort svenskens ersättare, Benjamin "blameF" Bremer, som senast sågs spela för Epsilon.

Vi har haft ögonen på BlameF länge, vilket många andra organisationer också har haft. Otroligt kul att äntligen få in honom. Både jag, resterande spelare och coach Peacemaker ser fram emot att ta 2019 med storm tillsammans med honom, säger Heroics Executive Director Erik Askered till Fragbite.

Den danska spelaren blev en del av Epsilon i september förra året och har under sin tid med laget hjälpt dem att återfinna sin plats inom scenen. Han hjälpte bland annat laget till en andraplats under X-Bet.co Invitational 4 samt en tredjeplats under ESL Pro European Championship 2018. Enligt lagets coach, Luis "peacemaker" Tadeu, har Heroic haft ögonen på blameF under en längre tid och ser fram emot att påbörja resan med honom som en del av laget.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..