×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Faceit

Faceit bjuder in Plopski till FPL — yzn och gamersdont kvalar in

1
Tre svenska profiler har fått ta plats i Faceit Pro League i dagarna. Yacine "yzn" Laghmari och Ahmed "gamersdont" Natik kvalade in till ligan medan Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora tog emot en inbjudan.
Faceit bjöd under tisdagkvällen in Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från X6tence Galaxy till Faceit Pro League (FPL) direkt från Swedish Pro League. Arrangörerna offentliggjorde nyheterna tillsammans med en kort text om hur den 16 år gamla spelaren legat i topp i den svenska ligan tillsammans med Fnatics Ludvig "Brollan" Brolin, vilket gjorde det till ett enkelt val att bjuda in honom till den officiella proffsligan.

Plopski är dock inte ensam svensk som fått ta plats bland de professionella spelarna, utan ytterligare två svenska spelare kvalade i dagarna in till ligan. Det handlar om Ahmed "gamersdont" Natik, som passade på att tacka SPL i sin tweet om händelserna, samt Yacine "yzn" Laghmari. Den senare nämnda lyckades, efter 30 försök, att kvala in framför 7 000 simultana tittare.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..