×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Battle Royal släppt till CS:GO — spelet är nu också "Free to Play"

0
Valve har precis släppt en ny uppdatering till CS:GO som innefattar ett nytt spelläge, Danger Zone. Det nya spelläget är en typ av Battle Royal. Till det nya Battle Royal-spelläget är det även nya föremål släppta samt en ny låda.
Danger Zone
Valve har precis släppt den största CS:GO-uppdateringen på många år. Den nya uppdateringen innehåller ett helt nytt spelläge vid namn Danger Zone. Det nya spelläget är ett typ av Battle Royal-läge där 16-18 spelare, beroende på om man spelar ensam eller med 2-3 kompisar, möter varandra där den sista kvarlevande spelaren vinner. Matcherna är endast cirka tio minuter långa.

Direkt när man hoppar in i en match märker man att det inte är som vanliga CS. Istället för en kniv så har man två stycken knytnävar och man glider ner från en helikopter. I det nya spelläget kommer man, precis som i andra Battle Royal-spel, kunna att hitta föremål som ligger runt om på den nya kartan, Blacksite. Det finns även nya föremål som vi tidigare inte har sett i CS:GO som hammare, ryggsäckar och medicinska sprutor för att få upp sitt HP. Man kan också hitta pengar på marken som man kan köpa olika vapen för med hjälp av sin surfplatta, som även fungerar som kartan. De vapen man handlar kommer då levereras av en drönare.

Free to play
CS:GO är nu också "Free to Play" alltså att spelet är helt gratis. Gratis-versionen av spelet är precis som den tidigare versionen av spelet som kostade pengar. Det enda man inte har i gratis-versionen är "Prime". Detta behöver man antingen ranka upp till level 21 samt att koppla CS:GO till sin telefonen eller så kan man köpa Prime via i spelet eller Steams marknadsplats.


Mer info om Danger Zone
counter-strike.net

Fullständiga notes
[CSGO – Danger Zone]
– Introducing Danger Zone, a fast-paced battle royale game mode built on CS:GO’s tactical gameplay. For more details, visit: www.counter-strike.net/dangerzone
– Danger Zone can be played solo, or in squads of two or three players.

[FREE TO PLAY]
– CS:GO is now free to play. For more details, visit the F2P FAQ.
– All players who played CS:GO before the Danger Zone update will receive a commemorative Loyalty Badge they can display on their profile.
– All current CS:GO Players have been upgraded to Prime Status
— Prime Status continues to match you with other Prime Status players
— Additionally, your Prime Status will give you access to the new Souvenir MP5-SD | Lab Rats (available by earning XP while playing Danger Zone matches) and the new Danger Zone case.

[Danger Zone Case]
– Introducing the Danger Zone Case, featuring 17 community-designed weapon finishes, and the Horizon Knives as rare special items.


Artikelbild: Valve

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..