×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Liquid vidare till IEM Chicago-final — Faze ute

1
Det sista svenskhoppet föll i samband med att Team Liquid slog Faze Clan för en plats i IEM Chicago-finalen. Finalen spelas mellan Liquid och Astralis under söndagen.
Nattens sista match från Chicago, USA, slutade inte i glädjerop för de svenska fansen. Efter att Fnatic föll i den första semifinalen vände sig fansen till Faze Clan och Olof "olofmeister" Kajbjer i hopp om att se minst en svensk i IEM-finalen. För att ta sig dit skulle Faze bli tvungna att skicka hem Team Liquid, kanske ett av världens starkaste lag om man ser till deras senaste LAN-resultat.

Serien började på Liquids kartval, Inferno, där det amerikanska laget aldrig riktigt fick fotfäste. Faze ledde med 9-6 redan när det var dags för sidbyte, och kunde stänga kartan med 16-7 inte långt därefter. På Faze Clans eget kartval, Mirage, verkade gnistan helt försvunnen. Den europeiska sidan lyckades nämligen bara säkra en enda runda innan Liquid stängde kartan med 16-1. Avgörandet tog plats på Cache och inte heller här visade Faze framfötterna. Liquid avancerade efter två dominanta kartor.


Söndag, 11 november


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..