×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic utslagna ur IEM Chicago efter övertidsdrama

1
Ett tappat överläge ledde till övertidsdrama och slutligen Fnatics förlust i IEM Chicago-semifinalen. Astralis vann serien med 2-1 för att säkra en av finalplatserna.
Det blev minst sagt en spännande semifinal i Chicago, USA, då Fnatic ställdes mot Astralis i jakten på en finalplats. Serien gick av stapeln på danskarnas kartval, Dust2, där de hade ett klart övertag när den första halvan avslutades. Trots att Fnatic låg under med 3-12 satte de en enorm press på värdsettorna och säkrade hela 11 rundor innan Astralis lyckades stänga kartan med 16-14. Svenskarnas kartval blev Mirage, en karta de visade självsäkerhet på. Trots att de bara ledde med ynka en runda när halvtidssignalen löd, så lyckades de i andra halvan stänga kartan med 16-12.

Avgörandet tog plats på Inferno där Richard "Xizt" Landström och hans lagkamrater sopade mattan med sina motståndare i första halvlek med 11-3. Efter sidbytet vände dock den danska sidan på steken. Ett nära avslut till Fnatics fördel ledde till att Astralis kvitterade 15-15 för att föra kartan till övertid. Astralis rätade på ryggarna och klarade slutnigen av att stänga kartan med 19-17 för att avancera till IEM Chicago-final.



Artikelbild: ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..