×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska scenen: Coldgames Gameon LAN-vinst 2012

2
Gameon LAN i Ljungby 2012 vanns av Goldgame innehållande bland andra Joel "emilio" Mako och Faruk "pita" Pita. Här ser Fragbite tillbaka på turneringen och lagets väg till vinst.
I början av september 2012 höll Gameon LAN en Counter-Strike 1.6-turnering full av välkända namn. Med en prispott på ungefär 32 000 kronor, med produkter inräknat, ställdes lagen mot varandra i jakt på förstaplatsen. I finalen tog Goldgame och Aligon plats, bäst av tre kartor, där bland andra Joel "emilio" Mako och Jerry "xelos" Råberg visade på storspel. Det var mixlaget Goldgame som var favorittippade inför turneringen och laget innehöll, förutom emilio, Faruk "pita" Pita, Jim "zneel" Andersson, Andre "Keiz" Carlsson samt "ferreira".

Sverige Coldgame vs. Sverige Aligon
Cold: keiz, pita, emilio, ferreira, zneel
Aligon: xelos, KAB0M, twice, zunzet, eden

Efter många speltimmar, långt in på morgonen, stod förhandsfavoriterna som vinnare av turneringen. På andraplats kom xelos Aligon följt av Vengaboyz. Vinsten för Coldgame innebar inte bara en hel del pengar på kontot, utan även bland annat varsitt nytt högtalarsystem. Det totala värdet av allt Coldgame kammade hem var 21 000 riksdaler samt en hel del cred i den svenska scenen.

Slutplaceringar
1. Sverige Goldgame (keiz, pita, emilio, ferreira, zneel) — 21 000 svenska kronor
2. Sverige Aligon (xelos, KAB0M, twice, zunzet, eden) — 8 000 svenska kronor
3. Sverige Vengarboyz (ath, frecki, chipi, multani, xensan) — 3 000 svenska kronor

igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..