×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

HeatoN lämnar ambassadörsrollen i Ninjas in Pyjamas

2
Ninjas in Pyjamas tar under onsdagen farväl av Emil "HeatoN" Christensen som ambassadör för organisationen. Beslutet är, enligt NiP, ömsesidigt för att undvika intressekonflikt kring den legendariska 1.6-profilen.
I ett pressmeddelande till Fragbite under onsdagen avslöjar Ninjas in Pyjamas att Emil "HeatoN" Christensen lämnat sin roll som ambassadör för organisationen. NiP menar dock att de båda parterna går skilda vägar efter ett ömsesidigt beslut då det togs för att HeatoN ska få chansen att breda sina möjligheter, det vill säga att den legendariska profilen kommer att kunna arbeta med andra varumärken utanför NiP och deras samarbetspartners.

Den här dagen markerar slutet på era för Emil "HeatoN" Christensen här hos Ninjas in Pyjamas. Utan honom och de fem spelarna som "återupplivade" NiP 2012 så skulle vi inte vara här idag. Vi är väldigt tacksamma över att ha haft honom här hos oss och på ett personligt plan har jag njutit av att arbeta med honom genom åren, säger NiP:s VD Hicham Chahine i pressmeddelandet.

Chahine fortsätter att förklara att HeatoN inte kommer att lämna organisationen helt och hållet. Den 34-åriga profilen kommer nämligen att stanna kvar som aktieägare och som en del av styrelsen. Han poängterar även att överenskommelsen är gjort för att undvika diverse intressekonflikter.

Emil
Emil "HeatoN" Christensen lämnar sin roll som abassadör för Ninjas in Pyjamas.

Chahine avslutar pressmeddelandet med "tack för allt du gjort och vi ses i styrelserummet". Vem som ersätter HeatoN som ambassadör för Ninjas in Pyjamas är ännu oklart, men nu får profilen alltså chansen att bredda sin målsättning för sitt personliga varumärke.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..