×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Uppdatering till CS:GO — stort pengarfokus och nya kartor

3
Under natten till idag landade en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Förändringar till pengarsystemet, finlir på CZ-75 och Tec-9 samt prissänkning på AUG och SG553. Det har även introducerats två nya kartor till spelet.
Valve har under natten släppt en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Den kanske största förändringen är pengarna man får efter en förlorad pistolrunda. I CS:GO får man mer pengar för varje runda man förlorar i rad, 1400 dollar efter en runda och upp till 3400 dollar efter fem förlorade rundor på raken. Förändringen innebär att båda lagen börjar första rundan som att de redan har förlorat en runda, en förlorad pistolrunda resulterar därför i 1900 dollar istället för 1400 dollar.

Detta är dock inte den enda pengarförändringen i uppdateringen, det har även skett prissänkningar på två vapen, AUG och SG553. Vardera vapen har sänkts med 150 dollar och kostar nu endast 50 dollar mer än M4 och AK47 respektive, de vill säga 3150 dollar för AUG och 2750 för SG553. Även CZ75 och Tec-9 har sett mindre förändringar, automatpistolen ska nu vara lättare att använda på längre avstånd medan Tec-9 ska nu vara "mer förlåtande" när man skjuter under "medium fire rate".

Två nya kartor får se ljuset i spelat, Biome och Subzero. Den sistnämnda kartan är skapad av ingen mindre Shawn “FMPONE” Snelling som tidigare gjort den populära kartan Santorini och varit med och skapat CS:GO-versionerna av Cache och Season. Båda kartorna kommer att gå att spela i casual tillsammans med Canals som blivit nerflyttad från competitive. För att fylla Canals plats i competitive så har kartan Austria flyttats upp. Kartan har tidigare varit tillgänglig att spela i casual.

Fullständiga notes

GAMEPLAY
– Adjusted the start-of-half economy with the goal of reducing the impact of a pistol round win on subsequent rounds.
— In Competitive Matchmaking, both teams are now considered to start the half with a one-round ‘losing streak’ that is reset following a round win. Instead of $1400, the Round 1 loser receives $1900, then $2400 for a subsequent loss, etc.
— The start-of-half losing streak can be adjusted via “mp_starting_losses”

– CZ75a: Adjusted the CZ75a to encourage semi-automatic fire at medium and long ranges.
— increased recoil and fire inaccuracy
— slightly improved accuracy recovery rate

– Tec9: Adjustments to make the weapon more forgiving at medium rates of fire.
— reduced fire inaccuracy
— slightly improved accuracy recovery rate

– SG553 price reduced to $2750
– AUG price reduced to $3150

MAPS
– Austria is now available in Competitive Matchmaking.
– Austria has been moved into Group Delta in official Casual matchmaking.
– New Community maps Biome and Subzero are now available in Casual matchmaking as part of Group Sigma.
– Canals has been removed from Competitive Matchmaking.
– Shipped and Insertion are no longer available in official matchmaking.

AUDIO
– Added a “VOIP Positional” audio setting. When this setting is enabled, in-game voice audio will be played from the position the player is standing at.

MISC

– Enabled mouse bindings for voice chat to work in end of match scoreboard.
– Fixed backlog of async events in scoreboard causing performance problems during gameplay.

Artikelbild: Valve

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..