×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Natus Vincere klara för Blast Pro Series Copenhagen

1
Det sista laget till Blast Pro Series Copenhagen 2018 har offentliggjorts och det handlar om Natus Vincere. Det CIS-baserade laget kommer att ta plats bland flera storlag, där bland Ninjas in Pyjamas, i Danmark.
I november nalkas den tredje Blast Pro Series-upplagan som kommer att bli turneringens andra uppsättning i Köpenhamn, Danmark. Med 250 000 dollar, motsvarande ungefär 2,27 miljoner kronor, kommer evenemanget att vara en toppturnering med några av världens främsta lag i deltagarlistan. Lagen som har blivit inbjudna till Danmark sedan tidigare är Ninjas in Pyjamas, Faze Clan, Cloud9, Made in Brazil och majorvinnarna i Astralis.

Nu har Rfrsh Entertainment offentliggjort det sjätte och sista laget som har fått lov att ta emot en inbjudan. Natus Vincere kommer att ta plats bland stjärnlagen efter att de missade Blast Pro Series Istanbul på grund av ett kolliderande schema med ESL One New York, där de åkte ut i gruppspelsfasen. Dessför innan deltog laget i Faceit Major London där de slutade på en andraplats efter en svindlande final mot Astralis.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..