×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Vitality ger sig in i CS:GO — plockar upp franskt lag med NBK och apEX

1
Nathan "NBK" Schmitt och Dan "apEX" Madesclaire återvänder till Counter-Strike: Global Offensive-scenen tillsammans med tidigare Envyus-spelare. Det franska laget kommer att representera Team Vitality, som nu alltså ger sig in i CS:GO.
Under måndagen stod det klart att G2 Esports släppt Nathan "NBK" Schmitt och Dan "apEX" Madesclaire från deras kontakt med organisationen. Kort därefter offentliggjorde Team Vitality att de ger sig in i Counter-Strike: Global Offensive, detta genom att kontaktera en helfransk femma under ledning av NBK. Förutom den tidigare G2-duon innehåller laget spelare från tidigare Team Envyus och Against All Authority.

Detta betyder att organisationen säkrat NBK, apEX, Vincent "Happy" Schopenhauer, Cédric "RpK" Guipouy och AAA-spelaren Mathieu "ZywOo" Herbaut under dess bälte. Laget kommer att coachas av den tidigare 1.6-spelaren Philippe "faculty" Rodier. Laget har redan säkrat en plats i slutspelet av GG.Bet Shuffle IEM Chicago-kvalet vilket kan leda till en plats i IEM-stoppet.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..