×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic släpper Gamerz-akademilag

1
Än en gång har Fnatic valt att gå skilda vägar med sitt akademilag. Denna gång stannar laget ihop, men ersätter Johan "Meddo" Lundborg med polska Kamil "kamil" Kamiński.
I ett pressmeddelande har Fnatic offentliggjort att de valt att släppa samtliga Fnatic Academy-spelare från sina kontrakt med organisatonen. Orsaken ska vara att organisationen inte vill stänga några dörrar för laget då Valve har gått hårt mot organisationer och spelare som har något form av finansiellt intresse i andra deltagande lag. Detta innebär att laget lämnar organisationen efter bara fem månader.

Laget kontrakterades av Fnatic efter att de gått vinnande ur den andra säsongen av Gamerz. Det var dock bara fyra av de vinnande spelarna som fick chansen att visa upp vad de gick för under de fem månaderna i Fnatic-tröjan. Under denna tid lyckades laget säkra en semifinalplats under Insomnia63 i Birmingham samt en andraplats i ESEA Advanced. De tog sig dock aldrig till Mountain Dew League då de föll med 0-2 i kartor mot Virtus.pro i förflyttningsfasen.

Större delen av laget kommer att fortsätta att spela tillsammans, men svenska Johan "Meddo" Lundborg kommer att bli ersatt av Kamil "kamil" Kamiński.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..