×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Red Reserve missar slutspel i Games Clash Masters

1
Efter tre ensidiga kartor var det färdigspelat för helsvenska Red Reserve. Deras resa i Polen fick sig ett slut mot inhemska AGO som nu istället får möta halvsvenska Heroic i dagens semifinal.
Gårdagen avslutades en aning surt för Red Reserve, som idag fortsatte att kriga efter en slutspelsplats i Polen. AGO Esports stod på tur efter att de tidigare besegrat x-kom med 2-0. Lagen fick med sig sina egna kartval inför den tredje kartan, där båda öppningskartorna för lagen slutade i en stabil vinst; 16-6 till polackerna på Dust II och 16-8 till Red Reserve på Overpass.

Den sista och avgörande kartan blev Train, en karta som de röda reserverna tidigare förlorat på mot Fragsters under gårdagen. En kollaps blev det, lite som en påföljd efter förlusten mot danskarna. Svenskarna lyckades endast att samla ihop två rundor innan halvleken var över, vilket resulterade i en enorm buffert för polackerna. Uppförsbacken var uppenbarligen för stor för svenskarna som en stund senare fick packa väskorna och åka hem.


Härnäst har Andreas "MODDII" Fridh och Adam "friberg" Friberg, som enda kvartstående svenskar i turneringen, möjligheten att revanschera sina landsmän i semifinalen som spelas under turneringens sista dag.



Artikelbild: Adela Sznajder för Dreamhack

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..