×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Fnatic utslagna ur ESL One New York

1
Efter endast två matcher är Fnatic ute ur ESL One New York. Både Mousesports och Natus Vincere visade sig vara för starka för svenskarna.
Adil "ScreaM" Benrlitom, som agerade inhoppare för Fnatic, startade turneringen starkt. Under den första kartan mot Mousesports, Inferno, lyckades belgaren skrapa ihop hela 29 frags. Detta ledde till att Fnatic tog ledningen i matchen. Den andra kartan, Train, såg även den ut att gå till svenskarna. Efter 20 rundor stod det det 14-6 till Fnatic. Mousesports lyckades dock vända matchen och tog den till övertid. Tack vare storspel av Tomáš "oskar" Šťastný säkrade Mousesports den andra kartan med 19-16. Den sista kartan blev inte lika spännande på något sätt. Mousesports höll fast vid sitt momentum och krossade svenskarna på sista kartan, Mirage, med 16-3.

I den andra matchen ställdes Fnatic, överraskande nog, mot Natus Vincere som förlorade sin första match mot G2 Esports. Det rysk-ukrainska laget gav inte svenskarna en chans och vann matchen enkelt med 2-0. 16-7 på svenskarnas egna kartval, Inferno, och 16-8 Train. Detta resulterar i att svenskarna och ScreaM får packa väskorna och lämna turneringen. Den tredje turneringen på raken som Fnatic inte tar sig till slutspel.




4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..