×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Astralis vinner Faceit London Major

1
Efter två övertygande kartor står Astralis som segrare i Wembley. Natus Vincere visade inte mycket motstånd och Oleksandr "s1mple" Kostyliev vaknade aldrig till liv.
Årets andra majorfinal startade med Astralis kartval Nuke och trots att de inte vann någon av pistolrundorna var det danskarna som hade full kontroll. Natus Vincere och Oleksandr "s1mple" Kostyliev vaknade aldrig till liv, trots en heroisk insats av Denis "electronic" Sharipov som vann en 1v3 räckte det inte hela vägen. I övrigt var det full dominans från danskarna som tog första kartan 16-5.

Overpass stod nu på tapeten och här visade Na'vi tecken på liv men Lukas "gla1ve" Rossander och hans mannar var hela tiden snäppet före och trots många jämna rundor var det Astralis som bibehöll sitt övertag och i halvtid var ställningen 9-6. Väl över på CT-sidan gick det inte mycket bättre för Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater, Astralis tog pistolrundan och fyra rundor till för att gå upp i en 14-6 ledning, det såg mörkt ut för Na'Vi men de lyckades ta tre rundor innan danskarna stängde kartan och matchen 16-9.

Astralis dominerade finalen på samma sätt som de har dominerat under hela majorn, totalt förlorade de bara två kartor på övertid mot Team Liquid och Ninjas in Pyjamas under Challenger stage.






Artikelbild: Faceit London Major stream


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..