×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

morelz ersätter byali i Virtus.pro

1
Ännu en legendarisk Virtus.pro-spelare har fått lov att lämna organisationen. Paweł "byali" Bieliński lämnar nu plats för Piotr "morelz" Taterka inför Blast Pro Series Istanbul.
Inför Faceit-majorn offentliggjorde Virtus.pro att de skulle göra ett spelarbyte kort efter turneringen. Under förra veckans första majoromgång, "New Challengers Stage", åkte det polska laget ut ur turneringen vilket innebär att tiden nu är inne för en av de legendariska spelarna att säga farväl till organisationen.

Det är Paweł "byali" Bieliński som lämnar för att göra plats för Piotr "morelz" Taterka. Den unga spelaren har tidigare agerat inhoppare för Virtus.pro under bland annat Dreamhack Valencia och IEM Shanghai, då som ersättare för Janusz "Snax" Pogorzelski. Efter att laget tog in Michał "snatchie" Rudzki som en permanent ersättare för Snax hamnade morelz på bänken, men får nu alltså lov att återvända till laget inte långt innan Blast Pro Series Istanbul går av stapeln.Artikelbild: Dreamhack
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..