×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pronax axlar kaptensrollen i Team Nordic — audition i Stockholm

1
Markus "pronax" Wallsten har lett lag till stordåd och Fnatic till majorvinst. Nu har du chansen att bli ledd av honom när han tar ut det nordiska laget till "Join the Republic Community Challenge".
Vi har fått se både Adam "friberg" Friberg och Mikail "Maikelele" Bill som lagkaptener i "Join the Republic Community Challenge" och nu har den sistnämndas lagkamrat fått chansen att ta över rollen. Markus "pronax" Wallsten kommer att leda det nordiska laget genom Asus ROG:s community-turnering och kommer att vara på plats i Globen under Dreamhack Masters Stockholm för att hålla i auditions.

För att få chansen att bli en del av pronax startfemma kommer det att hållas auditions online under den kommande helgen, samt offline under Dreamhack Masters Stockholm mellan den 1-2 september. Spelarna som tar sig vidare från online-portionen kommer att skickas till Globen den 2 september för att vara på plats när pronax väljer ut det slutgiltiga laget. Det vill säga att offline-auditionen kommer att ta plats den 1 september från Asus ROG:s bås i arenan och dagen därpå dras det nordiska laget.

Regler och vidare detaljer
jointherepublic.global

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..