×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Machine och SPUNJ bland profilerna till Dreamhack Stockholm-sändningen

1
Dreamhack Masters Stockholm kommer att husera ett flertal stora namn som kommer att sätta ton till turneringens sändning. Bland profilerna finnes Alex "Machine" Richardson, Chad "SPUNJ" Burchill och Anders Blume.
Den 29 augusti går Dreamhack Masters Stockholm av stapeln och arrangörerna har nu offentliggjort vilka profiler som kommer att leda tittarna genom sändningen av turneringen. Bland de välkända profilerna finnes brittiska Alex "Machine" Richardson som kommer att agera värd under evenemangets gång. Tillsammans med Machine kommer det att finnas tre analytiker på plats i Stockholm, alla vars tidigare år tillbringats i den professionella scenen som spelare.

Bland kommentatorerna finnes tre britter, där bland Henry "HenryG" Greer, en amerikan och en kanadensare. Inte nog med det så kommer även Anders Blume att sätta ton till matcherna. Slutligen finnes Tres "Stunna" Saranthus på sidolinjen för att agera reporter mellan matcherna.

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (värd)
USA Tres "Stunna" Saranthus (reporter)

Australien Chad "SPUNJ" Burchill (analytiker)
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiqerez (analytiker)
Danmark Jacob "Pimp" Winneche (analytiker)

USA Jason "moses" O'Toole (kommentator)
Danmark Anders Blume (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Storbritannien Vince Hill (kommentator)
Kanada Conner "Scrawny" Girvan (kommentator)
Storbritannien Hugo Byron (kommentator)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..