×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

jayzaR går in i Valiance — ersätter NENO

1
Efter två månader har Aleksandar "jayzaR" Zarkovic funnit ett nytt hem. Han tar nu över Anel "NENO" Cekovićs plats i serbiska Valiance.
Under det senaste året har Valiance gått från noll till hundra. Det serbiska laget har tagit sig an stora turneringar så som Dreamhack Masters Marseille och Copenhagen Games, turneringar laget tog sig till som ett relativt okänt lag. Nu har Valiance dock valt att släppa en av spelarna som utgör lagets kärna, Anel "NENO" Ceković, som varit en del av femman sedan januari 2017.

NENO ersätts av svenska Aleksandar "jayzaR" Zarkovic som senast sågs vara en del av Chaos. Han har stått kontraktlös sedan två månader tillbaka då han blev släppt från Chaos. Valiance kommer att fortsätta att kommunicera på serbiska, då jayzaR kan tala detta språk. Lagets coach, Aleksandar "kassad" Trifunović, förklarar att laget kommer att göra ett antal rollförändringar inför den kommande säsongen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..