×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Duttdutt återupplivas — huggan i nytt lag

2
Hugo "huggan" Cortes Lopez har valt att återuppliva Duttdutt. Den svenska femman söker nu en organisation att representera under bland annat den kommande Fragleague-säsongen.
Den välkända spelaren Hugo "huggan" Cortes Lopez har offentliggjort att han har återupplivat Duttdutt tillsammans med fyra svenska spelare. Förutom huggan William "s1ck" Johansson och Alex "PALM1" Palm, kända från Gamerz andra säsong respektive Team Property, plats i laget. Avrundar femman gör Oscar "blohm" Blohm och Arvid "zetter" Zetterberg.

I offentliggörandet skriver huggan att laget kommer att delta i flera olika ligor inklusive Fragleague och ESEA. Laget kommer även att delta i IeSF Taiwan-kvalen där de hoppas representera den svenska flaggan. Intresserade organisationer kan ta kontakt med spelarna via csgoduttdutt@gmail.com.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..