×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Nya rekordet på Aim_Botz: 69 420 frags

1
En amerikansk streamer under namnet "Kei" har slagit Spirits Dmitriy "Dima" Bandurkas Aim_Botz-rekord med hela 19 420 frags. Detta sätter världsrekordet på totalt 69 420 frags.
För ett tag sedan slog Dmitriy "Dima" Bandurka från Team Spirit världsrekord på Aim_Botz med 50 000 frags under 7,5 timmar. Nu har han dock blivit nedslagen från tronen som tagits över av en relativt okänd amerikansk spelare under namnet "Kei".

Kei slog Dimas rekord med hela 19 420 frags, vilket gör att han nu är den i världen som fått flest frags i en och samma Aim_Botz-session med hela 69 420 frags. Det tog honom dock hela 19 timmar att uppnå detta resultat. Under dessa timmar tog han sammanlagt sex pauser för att sträcka ut handlederna i hopp om att undvika diverse inflammationer och skador.

Läs mer i Reddit-tråden
reddit.com

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..