×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Represent Gaming plockar upp Lilmix för Supreme Masters

2
Fragleague-aktuella Lilmix kommer att resa till Schweiz i slutet av augusti under namnet Represent Gaming. Laget står nämligen klara för Supreme Masters 2018.
Högaktuella Lilmix står inte bara klara för Fragleagues högstadivision, utan även LAN-turneringen Supreme Masters 2018. De reser dock inte till Schweiz som Lilmix, utan kommer att spela under Represent Gamings fana under turneringen.

Laget består av Lanbit-vinnarna Fredrik "elo" Annerström och Jonathan "b0den" Bodenmalm som spelar tillsammans med Hannes "hns" Johansson samt Adam "WolfY" Andersson. Den femte spelaren är Max "quix" Lindqvist vars kontakt med Vexed Gaming fortfarande är intakt vilket innebär att han lånas till Represent under Supreme Masters.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..