×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

MIBR plockar in YNk som coach

3
Efter att man vinkat om en ny coach i slutet av Juli har det brasilianska laget MIBR nu gått ut med att Janko "YNk" Paunović blir deras nya coach.
Det forna SK-laget med Gabriel "FalleN" Toledo i spetsen har sedan man gått över till Made in Brazil inte riktigt fått ordning på resultaten. Rekryteringen av Tarik "tarik" Celik tidigare under sommaren har ännu inte prövats i stora sammanhang och för att laget nu ska sätta sig själva i bästa möjliga sits rekryterar man även en coach.

Janko "YNk" Paunović har en historia bakom sig som etablerad spelare under 1.6-tiden och har under CS:GO-eran synts i de flesta stora turneringar som analytiker. Nämnd och hyllad som en av de bästa i sin roll tar han nu klivet vidare till att hjälpa MIBR ur sin svacka. Med stundande spelaruppehåll har laget och Paunović gott om tid att komma igång med ombyggnationen och laget kommer härnäst att synas på ZOTAC Cup Masters och Dreamhack Masters Stockholm i slutet av augusti.


MIBR presenterar YNk i en tweet

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..