×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Faceit

NiP vinner den europeiska Faceit-minorn över Optic

6
Optic Gaming lyckades inte vinna minorfinalen mot Ninjas in Pyjamas. Den svenska sidan vann med 2-0 i kartor, 16-8 på Dust2 och 16-7 på Nuke.
Trots att både Ninjas in Pyjamas och Optic Gaming redan står klara för majorkvalet avslutades den europeiska minorturneringen med en finalmatch mellan de avancerade lagen. NiP hade tidigare under turneringens gång förlorat mot det danska laget, så pressen var på topp.

Den svenska sidan valde, chockerande nog, Dust2 som dess kartval. Trots att det var ninjornas val av karta var det Optic som tog ledningen på 7-3 innan Jonas "Lekr0" Olofsson och hans lagkamrater fick fotfäste. Vid halvtid hade NiP gjort en flygande comeback och de kunde snart stänga kartan med 16-8. Näst upp var Nuke där Optic fick lov att säkra den första pistolrundan. Trots att Nicklas "gade" Gade clutchade 1vs3 var det NiP som ledde vid halvtid med 9-6. Kartan slutade med vinst till NiP med 16-7.


Placeringar och prisfördelning
1. Ninjas in Pyjamas — 30 000 dollar (cirka 266 000 kronor) + majorkvalplats
2. Optic Gaming — 15 000 dollar (cirka 133 000 kronor) + majorkvalplats
3. ENCE Esports — 5 000 dollar (cirka 44 000 kronor)
4. Sprout
5-6. Red Reserve
5-6. 3DMAX
7-8. Team Kinguin
7-8. Leftout


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..