×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Bakslaget: Svenska lagen delar grupp under Europe Minor

1
Den 19 till 22 juli har det blivit dags för de båda svenska lagen Ninjas in Pyjamas och Red Reserve delta i den europeiska minorturneringen. Två platser till första fasen av Faceit London Major står på spel. Nu står det klart att lagen delar grupp.
Några dagar har passerat sedan det stor klart att två svenska lag, Ninjas in Pyjamas och Red Reserve, kvalificerat sig för den europeiska minorturneringen. Nu har det alltså offentliggjorts att svensklagen hamnar i samma grupp, vilket får ses som något av ett bakslag. Övriga lag i svenskarnas grupp är polska Team Kinguin och dansk-tyska Sprout.

Minorturneringen inleds med ett gruppspel, bestående av två stycken GSL-grupper. Därefter väntar ett enkelt slutspelsträd, och de två lag som tar sig fram till finalen är de som kvalificerar sig för "New Challenger Stage" under Faceit Major London.

Så ser grupperna ut
Grupp AGrupp B
ENCE EsportsNinjas in Pyjamas
Optic GamingRed Reserve
3DMAXSprout
LeftoutTeam Kinguin

Turneringen, som avgörs i Twickenham Stadium, har en prispott på 50 000 dollar
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..